marți, 7 septembrie 2010

Ashley distribuita in "American Empire"




Scris de însuşi regizorul filmului (Kevin D. Ward) tratează viitoarea cu o poveste care se integrează în comedie neagră, cu o serie de elemente care includ acţiuni, crimă şi mister în această dramă palpitant. Filmul urmareste o tanara frumoasa care impreuna cu prietenul ei care lupta contra timpului ca sa isi salveze cei doi prieteni acuzati pe nedrept de crima.
Ashley Greene este renumita pentru ca a jucat rolul lui Alice Cullen, vampirul cu capacitatea de premoniţii în Twilight Saga. Caracterul special ajutat actrita uimitoare cu ochi frumosi pentru a face un nume pentru ea şi de atunci este destul de evident că ea a lovit firmamentului şi atragerea de multe filme cu oferte de roluri principale, fie sau roluri.
In American Empire au fost distribuiti Nina Dobrev, Leslie Mann, April Bowlby si Emmanuelle Vaugier de asemenea in aceasra unica si neconventionala drama care are ca oferta o ciudata dar impresionata poveste. Cu tagul care merge ca si tradare are legatura cu sportul . Acest film promite mult audientei cand va fi lansat pe 9 septembrie 2011.



Sursa: Aici

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu